Sus

Despre noi

Firma este infiintata in 2005 si are ca obiect de activitate transportul ocazional de persoane, preluari grupuri aeroporturi, hoteluri sau alte locatii, inchirieri de autocare si microbuze incepand de la 8+1 locuri cu sofer pentru orice destinatie.

SIGURANTA, CONFORT, RAPIDITATE: Acestea sunt obiectivele companiei noastre. Fiecare calator urcat in autocarele noastre este un oaspete, caruia noi cautam sa-i oferim cat mai multe servicii si un confort la standardele europene. Autocarele sunt moderne si dotate cu aer conditionat, dvd, wc etc.

Fondatorul, Lucian Prodan, multumeste tuturor celor care au ales serviciile companiei noastre in decursul celor 10 ani de existenta si iti recomanda varianta Prodan Tour pentru a beneficia in continuare de siguranta, seriozitate si confort.

Secretul succesului este munca!

Informatii

Prodan Tour
Adresa: Cluj Napoca, Str. Teleorman nr. 11/11
Tel.: 0264 445 870
Mobil: 0744.77.95.41
E-mail:

Cautari similare

inchirieri autocare Cluj, inchirieri microbuse Cluj, autocar de inchiriat Cluj, microbuz de inchiriat Cluj, transport ocazional cu autocarul Cluj, transport international de persoane, transport de persoane cu autocarul, transport de persoane cu microbuzul, transport ocazional de persoane cu microbuzul, transport cu autocarul Cluj, transport cu autocarul Turda, transport cu autocarul Alba Iulia, transport cu autocarul Sibiu

Despre Noi

Mai multe despre noi

Parc Auto

Descopera parcul auto Prodan Tour

Inchirieri Auto

Inchirieri autocare si microbuze